Olemme huomanneet, että monet yritykset kamppailevat digitaalisen mainonnan aloittamisen kanssa. Mainonnan merkitys tiedostetaan, mutta sen toteuttamiseen ei vielä olla valmiita ottamaan kumppania. Toisaalta itsellä ei kuitenkaan ole riittävää osaamista tai ymmärrystä siitä, mitä kaikkea aloittaminen vaatii.

Digital Marketing Basics -pakettimme vastaa tehokkaasti tähän haasteeseen

Otamme yrityksellesi käyttöön alustat ja työkalut, joita tarvitset mainontasi tulokselliseen toteuttamiseen. Luomamme tukevan pohjan ja käytännönläheisten neuvojen avulla pääset alkuun mainoskampanjoiden rakentamisessa itsenäisesti.

Palvelumme sisältää seuraavat toimenpiteet:

Sinulle itsellesi jää tämän jälkeen hoidettavaksi kampanjoiden seuraaminen ja kehittäminen. Voit myös säätää mainosbudjettia kuten haluat. Meille maksat vain Digital Marketing Basics -paketista eikä sinun tarvitse sitoutua kuukausimaksuihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos Digital Marketing Basics -paketti vaikuttaa juuri sopivalta ratkaisulta yrityksesi tämänhetkiseen tarpeeseen, ota meihin yhteyttä sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella. Laitetaan pohja yrityksesi mainonnalle kerralla kuntoon!

Kysy lisää Digital Marketing Basics -paketista

"*" näyttää pakolliset kentät

Uutiskirje
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.