Sano heipat kankeille toimintamalleille ja tervehdi MIAMI Digital Labsia. Tuotamme verkkosivusto-, verkkokauppa- ja ohjelmistokehityksen palvelut totuttua nopeammin, tehokkaammin ja järkevästi hinnoiteltuina.


Miami Labs tarjoaa monipuoliset ratkaisut

MIAMI Digital Labs on tuttavallisemmin ilmaistuna MIAMI Performance Agencyn velikulta. Miami Labs on projektiliiketoimintatalo, joka toteuttaa erilaiset digitaaliset palvelut ja ratkaisut verkkosivustoille ja -kaupoille. Käytännössä Miami Labs tekee kaikentyyppisiä projekteja, joihin tarvitaan koodaria.

Emme kuitenkaan tarjoa vain koodia tai hienoa designia, vaan myös vankkaa ymmärrystä ja kokemusta – osaamme ottaa kantaa liiketoimintaasi ja kertoa, mikä toimii ja mikä ei.

Miami Labsin palveluihin kuuluvat:

  • käyttöliittymäsuunnittelu
  • mobiilisovellukset
  • HubSpot-, WordPress- ja Drupal-sivustot
  • verkkosovellukset
  • integraatiot
  • tiimit ja tekijät ohjelmistokehitykseen.

Toimintamme pohjautuu palvelumalliin, jonka olemme villanneet tehokkaaseen ja yksinkertaiseen muotoon. Hyödyntämällä laajaa yhteistyöverkostoamme pystymme tarjoamaan yrityksellesi osaajat niin lyhyempiin kuin pitkäaikaisiinkin projekteihin.

Tarkasti valitut kumppanimme Ukrainasta, Intiasta ja Sri Lankasta mahdollistavat palveluiden tarjoamisen totuttua nopeammin ja tehokkaammin. Lähes rajattomien resurssien ansiosta voimme aloittaa projektisi todella nopeasti ja joustavasti.

Miami Labsin palvelumalli etenee selkeästi vaiheittain:

1. Käynnistämme projektin yhdessä asiakkaamme kanssa.
2. Hoidamme projektoinnin ja valitsemme projektiin sopivan tiimin kumppaniverkostostamme.
3. Siirrämme projektin toteutettavaksi projektitiimille puhtaan ohjelmointityön ajaksi.
4. Projektin palattua meille huolehdimme laadunvarmistuksesta sekä testaamisesta.
5. Esittelemme valmiin projektin asiakkaallemme.

Entistä monipuolisempi palvelu yhden oven takaa

Kaiken tekemisemme keskiössä on varmistaa, että asiakkaana saat parhaan ratkaisun haasteeseesi. Kerromme sen sinulle kokemukseemme perustuen ilman, että budjettisi kuluu workshopeihin tai esiselvitystyöhön.

Siinä missä MIAMI Performance Agency jatkaa totuttuun tapaan markkinoinnin parissa, MIAMI Digital Labsin puolelle siirretään teknisempää toteutusta vaativat projektit. Vaikka Miami Labs on oma yhtiönsä, yhteistyö on tiivistä ja työtä tehdään saman katon alta. Yhteistyö tarjoaa myös synergiaetuja, kun asiantuntijoiden osaamista voidaan hyödyntää puolin ja toisin – todennäköisesti myös sinun projektisi kohdalla.


Piditkö artikkelista? Kerro kaverille

Haluatko asiantuntevan kumppanin markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen?

Aiheeseen liittyvää tietoa

MIAMI Digital Labs – keskiössä suoraviivaistettu palvelumalli
By

MIAMI Digital Labs – keskiössä suoraviivaistettu palvelu

Sano heipat kankeille toimintamalleille ja tervehdi MIAMI Digital Labsia. Tuotamme verkkosivusto-, verkkokauppa- ja ohjelmistokehityksen palvelut totuttua nopeammin, tehokkaammin ja

Lue lisää
Samla Toimitilat ja Miami yhteistyöhön toimitilavuokrauksen digimarkkinoinnissa
By

Samla Toimitilat ja Miami yhteistyöhön toimitilavuokraukse

Aloitimme tänä syksynä yhteistyön Samla Toimitilojen kanssa vuokrattavien toimitilojen digimarkkinointiin keskittyen. Suunnitteluvaiheen valmistuttua odotamme jo innolla vauhtiin pääsemistä.

Lue lisää