Kumppanuudella ja ketteryydellä markkinointi kasvun draiveriksi

Markkinointi ei ole kerran tehtävä kampanja, vaan markkinointia on kehitettävä ja vietävä systemaattisesti eteenpäin. Kumppanuusmallimme joustaa sinun tarpeidesi mukaisesti ja saat koko tiimin osaamisen liiketoimintasi kasvun tueksi.

Luo strategia, joka jättää kilpailijat taakse

Kilpailu kovenee lähes jokaisella toimialalla, siksi on syytä panostaa digitaalisen markkinoinnin strategiaan joka vie markkinointisi pidemmälle kuin kilpailijoillasi. Hyvä strategia ei tarkoita, että käytät enemmän rahaa kuin kilpailijat, vaan sitä että asioita tehdään eritavalla kuin on totuttu, testataan uusia taktiikoita, toteutetaan kampanjoita kanavissa missä asiakkaasi ovat, mutta kilpailua ei ole ehtinyt syntymään niin paljon kuin muualla. hyvä strategia kertoo pelikentän koon mutta ei rajaa taktiikoita.

Kun sinä onnistut, me onnistumme

Onnistuminen varmistetaan tiiviillä yhteistyöllä

Yhteistyö asiakkaan kanssa on tärkeässä roolissa toimintamallissamme. Sinä tunnet liiketoimintasi ja me rakennamme mainontaa sen tavoitteiden mukaisesti. Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta tiedät aina, mitä teemme ja mitkä ovat seuraavat stepit. Asiakkaanamme sinä omistat tilit, joilla operoimme, samoin kuin mainonnasta kerätyn datan. Dokumentoimme myös kaiken tekemisemme. Kaikki tämä tieto on aina saatavillasi.

Onnistunut mainonta helpottaa myyntiäsi, tuo parempia asiakkuuksia ja yrityksesi työntekijöillä on paremmat mahdollisuudet onnistua omassa työssään.

Autamme sinua valitsemaan markkinointiisi parhaiten sopivat mainoskanavat tuotteesi, palvelusi, kohderyhmäsi ja tavoitteidesi mukaan. Saat meiltä kampanjoiden kokonaisvaltaisen suunnittelun ja toteutuksen teksti- ja kuvasisältöineen.

Ammattitaitoomme luottavat nämä yritykset

Aiheeseen liittyvää tietoa

B2B-markkinoinnin painopisteet muuttuvat – päivitä markkinointisi vastaamaan niihin
By

B2B-markkinoinnin painopisteet muuttuvat – päivitä markk

Markkinoinnin jatkuva muutos on syytä ymmärtää myös B2B-markkinoinnin puolella. Menestyäkseen kilpailussa B2B-yritysten täytyy mukautua markkinoiden ja kulutustottumusten muutoksiin ja

Lue lisää
Ajattele teollisuuden sisältömarkkinointi uusiksi
By

Ajattele teollisuuden sisältömarkkinointi uusiksi

Teollisuuden ostopolut ovat ennalta-arvaamattomia, minkä vuoksi teollisuuden digimarkkinointiin on täysin omat sääntönsä. Aihetta tässä artikkelissa avaa Miamin Head of

Lue lisää
Ensimmäiset yhdeksän kuukautta miamilaisena
By

Ensimmäiset yhdeksän kuukautta miamilaisena

Tämä ei ole turhia ylistyssanoja pursuava oodi Miamille, vaan rehellistä pohdintaa tiimin juniorivahvistuksen näkökulmasta. Jos se sisältää hienoja sanoja,

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Maksettu mainonta on yrityksille nopein tapa kasvattaa myyntiä ja saada mainonnalla aikaan tuloksia. Ammattilaisen tekemänä käytössäsi ovat eri mainoskanavien osaaminen ja tehokkaimmiksi havaitut käytännöt. Saat käyttöösi lisäresurssia, joka vapauttaa aikaasi muuhun ja tuottaa tulosta.

Luomme maksettuun mainontaasi selkeän suunnitelman, sillä johdonmukaisuus johtaa parhaisiin tuloksiin. Asiakkaanamme tiedät, mitä mainonnassasi tapahtuu ja voit myös itse vaikuttaa siihen. Eroamme muista maksetun mainonnan tekijöistä siinä, että emme myy valmista sapluunaa, vaan räätälöimme palvelun yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Palvelumme on tuloksellista, koska toimimme systemaattisesti: laitamme perustan kuntoon ennen mainonnan aloitusta, suunnittelemme, mittaamme ja kehitämme. Analytiikka on tekemässämme maksetussa mainonnassa tärkeässä roolissa, ja käymme aikaan saamamme tulokset läpi kanssasi kuukausittain.

Sami Mäkinen

040 661 7147
sami@miamiagency.fi
Ma-Pe 8:30 - 16:00

Ota yhteyttä

niin hoidetaan verkkokauppasi analytiikka-asiat kuntoon!