Kumppanuudella ja ketteryydellä markkinointi kasvun draiveriksi

Markkinointi ei ole kerran tehtävä kampanja, vaan markkinointia on kehitettävä ja vietävä systemaattisesti eteenpäin. Kumppanuusmallimme joustaa sinun tarpeidesi mukaisesti ja saat koko tiimin osaamisen liiketoimintasi kasvun tueksi.

Luo strategia, joka jättää kilpailijat taakse

Kilpailu kovenee lähes jokaisella toimialalla, siksi on syytä panostaa digitaalisen markkinoinnin strategiaan joka vie markkinointisi pidemmälle kuin kilpailijoillasi. Hyvä strategia ei tarkoita, että käytät enemmän rahaa kuin kilpailijat, vaan sitä että asioita tehdään eritavalla kuin on totuttu, testataan uusia taktiikoita, toteutetaan kampanjoita kanavissa missä asiakkaasi ovat, mutta kilpailua ei ole ehtinyt syntymään niin paljon kuin muualla. hyvä strategia kertoo pelikentän koon mutta ei rajaa taktiikoita.

Kun sinä onnistut, me onnistumme

Onnistuminen varmistetaan tiiviillä yhteistyöllä

Yhteistyö asiakkaan kanssa on tärkeässä roolissa toimintamallissamme. Sinä tunnet liiketoimintasi ja me rakennamme mainontaa sen tavoitteiden mukaisesti. Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta tiedät aina, mitä teemme ja mitkä ovat seuraavat stepit. Asiakkaanamme sinä omistat tilit, joilla operoimme, samoin kuin mainonnasta kerätyn datan. Dokumentoimme myös kaiken tekemisemme. Kaikki tämä tieto on aina saatavillasi.

Onnistunut mainonta helpottaa myyntiäsi, tuo parempia asiakkuuksia ja yrityksesi työntekijöillä on paremmat mahdollisuudet onnistua omassa työssään.

Autamme sinua valitsemaan markkinointiisi parhaiten sopivat mainoskanavat tuotteesi, palvelusi, kohderyhmäsi ja tavoitteidesi mukaan. Saat meiltä kampanjoiden kokonaisvaltaisen suunnittelun ja toteutuksen teksti- ja kuvasisältöineen.

Ammattitaitoomme luottavat nämä yritykset

Aiheeseen liittyvää tietoa

Sosiaalinen media – markkinointikanavien vertailu
By

Sosiaalinen media – markkinointikanavien vertailu

Mitkä sosiaalisen median kanavat yrityksesi kannattaisi valita markkinointikäyttöön? Vai pitäisikö yrityksesi näkyä joka kanavassa? Lue ohjeemme aiheesta.

Lue lisää
Pinterest-mainonta: mitä se on ja kenelle se sopii?
By

Pinterest-mainonta: mitä se on ja kenelle se sopii?

Pinterest-mainonta on halpaa. Pinterest-mainonta on käyttäjien näkökulmasta toivottua. Mainoksia klikataan enemmän kuin muissa sosiaalisen median kanavissa. Tässä on jo

Lue lisää
Konversio-optimointi – enemmän irti verkkosivuista
By

Konversio-optimointi – enemmän irti verkkosivuista

Konversio-optimointi on erityisen tärkeää yrityksille, joilla suurin osa liideistä tulee verkkosivun kautta tai joilla myynti tapahtuu verkkokaupan kautta. Optimoinnin

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Maksettu mainonta on yrityksille nopein tapa kasvattaa myyntiä ja saada mainonnalla aikaan tuloksia. Ammattilaisen tekemänä käytössäsi ovat eri mainoskanavien osaaminen ja tehokkaimmiksi havaitut käytännöt. Saat käyttöösi lisäresurssia, joka vapauttaa aikaasi muuhun ja tuottaa tulosta.

Luomme maksettuun mainontaasi selkeän suunnitelman, sillä johdonmukaisuus johtaa parhaisiin tuloksiin. Asiakkaanamme tiedät, mitä mainonnassasi tapahtuu ja voit myös itse vaikuttaa siihen. Eroamme muista maksetun mainonnan tekijöistä siinä, että emme myy valmista sapluunaa, vaan räätälöimme palvelun yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Palvelumme on tuloksellista, koska toimimme systemaattisesti: laitamme perustan kuntoon ennen mainonnan aloitusta, suunnittelemme, mittaamme ja kehitämme. Analytiikka on tekemässämme maksetussa mainonnassa tärkeässä roolissa, ja käymme aikaan saamamme tulokset läpi kanssasi kuukausittain.

Ota yhteyttä

Sami Mäkinen

040 661 7147
sami@miamiagency.fi
Ma-Pe 8:30 - 16:00

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon

Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, niin otamme yhteyttä 24 h kuluessa.