Markkinointi palveluna

Kutsumme itseämme digitaalisen markkinoinnin hybriditoimistoksi, koska emme halua ahtautua yhteen muottiin. sen sijaan hyödynnämme monipuolisesti tiimimme kaikkia osaamisalueita.

Meidät tunnetaan parhaiten syväluotaavasta sisältömarkkinoinnista sekä laajasta sosiaalisen median markkinoinnista. Kanssamme työskennellessä saat käyttöösi sisällöntuottajia ja mainonnan asiantuntijoita sekä strategista ja markkinointiteknologista osaamista. Kerro meille tavoitteesi ja olet askeleen lähempänä niiden täyttymistä. Luomme tarpeitasi vastaavan digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden, joka auttaa sinua saavuttamaan määränpääsi.

 Markkinointi palveluna

Autamme sinua onnistumaan tiimisi jatkeena

Palkkaamalla meidät saat yritykseesi sitoutuneen kasvutiimin ja osaamista juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Olemme tiiviisti mukana liiketoiminnassasi, jotta saamme kattavan ymmärryksen tavoitteistasi, kohderyhmistäsi ja asiakkaidesi ostokäyttäytymisestä. Näin voimme halutessasi ohjata koko markkinointiasi kuten markkinointipäällikkö tai vaihtoehtoisesti toimia tasavertaisessa yhteistyössä oman markkinointihenkilöstösi kanssa.

isover_facebookCarousel_ads Autamme sinua onnistumaan tiimisi jatkeena

“Mainonnan teho näkyy erityisesti siinä, että koulutus myy itse itsensä, eikä meidän tarvitse enää soitella ja myydä.” -Agmen Oy

Sisällöt markkinoinnin tärkeimmäksi polttoaineeksi.

Valtaosa yrityksistä on saapunut verkkoon ja aktivoitunut tekemään mainontaa, jolloin vain laadukas kohderyhmää auttava ja puhutteleva sisältö eri muodoissaan auttaa sinua erottautumaan massasta.

Sisällöt eivät ole pelkästään verkkosivustolle unohdettuja artikkeleita, vaan niitä kannattaa hyödyntää aktiivisesti kaikissa markkinointifunnelin vaiheissa tunnettuuden kasvattamisesta viimeiseen konversioon saakka.

Sisältöjen jakelu oikealle kohderyhmälle tapahtuu esimerkiksi sosiaalisen median mainontana uusille kohderyhmille, hakukoneissa ratkaisua tai tiettyä palvelua tai tuotetta hakeville ja sähköpostin välityksellä niille, jotka ovat jo yrityksen markkinoinnin piirissä.

Vie tärkein viestisi kohderyhmällesi oikeassa kanavassa

Luo syväluotaavaa sisältöä ja jaa sitä kanavissa, joissa asiakkaasi viettävät eniten aikaansa. Sosiaalisen median markkinointi on ydinosaamistamme maksettuna mainontana sekä erilaisina orgaanisina sisältökonsepteina.

Sosiaalisen median merkitys on kasvanut joka vuosi ja siksi suosittelemmekin sen hyödyntämistä jokaiselle asiakkaallemme. Me emme ole kanavasidonnainen toimisto, vaan valitsemme tehokkaimmat kanavat tavoittaa asiakkaat ja pysyä mielessä uudelleen ja uudelleen.

Ammattitaitoomme luottavat nämä yritykset