Sosiaalisen median mainonnalla lisää myyntiä

Mainonta sosiaalisessa mediassa on tehokas tapa tavoittaa kerralla suuria ihmisjoukkoja. Toisaalta kohderyhmät pystytään rajaamaan hyvinkin tarkkaan, jolloin viesti saadaan perille kustannustehokkaasti juuri halutulle joukolle.

Erityisen tärkeää sosiaalisen median mainonta on sisältömarkkinoinnissa, jotta sisällöt päätyvät oikean kohderyhmän kulutettavaksi. Kuten muukin mainonta, myös sosiaalisen median mainonta vaatii aktiivista kehittämistä varsinkin alkuvaiheessa. Näin löydetään oikeat kohderyhmät ja mainonnan parhaat käytänteet.

Ammattitaitoomme luottavat nämä yritykset

Ota testaus osaksi sosiaalisen median mainontaa

Kun somemainonnasta halutaan saada mahdollisimman tehokasta ja myös pitää se tehokkaana, tarvitaan pohjaksi oikein rakennettu analytiikka tavoitteineen. Testaamisen ja tulosten seuraamisen kautta mainontaa voidaan kehittää koko ajan paremmaksi.

Testaamista ei kannata tehdä testaamisen ilosta, vaan juuri niissä kohdissa, joissa potentiaalisia voittoja on mahdollista tehdä. Mainonnan sanomaa on syytä testata erilaisille kohderyhmille, jotta parhaiten toimivat tavat löydetään.

 Ota testaus osaksi sosiaalisen median mainontaa

Onnistu sosiaalisen median mainonnassa kanssamme

Tehokkain mainonnan kokonaisuus syntyy yleensä useampaa eri kanavaa hyödyntämällä. Autamme sinua valitsemaan markkinointiisi parhaiten sopivat somekanavat tuotteesi, palvelusi, kohderyhmäsi ja tavoitteidesi mukaan. Saat meiltä kampanjoiden kokonaisvaltaisen suunnittelun ja toteutuksen teksti- ja kuvasisältöineen.

 Onnistu sosiaalisen median mainonnassa kanssamme

Läpinäkyvä mainonnan yhteistyömalli

Läpinäkyvyys on tärkeä osa tekemistämme. Palavereissa käymme yhdessä läpi tehdyt toimenpiteet ja tuomme esiin seuraavat kehitysehdotukset. Operoimme aina asiakkaidemme tileiltä, jolloin datan omistajuus pysyy asiakkaillamme. Mainonnan tulokset näkyvät aina asiakkaillemme räätälöidyltä reaaliaikaiselta dashboardilta.

Tärkeä osa mainonnan toteuttamisen rutiinejamme on testaaminen, joka tuottaa aina uusia oivalluksia sekä tuloksia asiakkaillemme. Tätä kautta mainonnasta saadaan koko ajan entistä toimivampaa ja se kehittyy tavoitteellisesti haluttuun suuntaan.

Keskustele asiantuntijamme kanssa 🤌🏼
 Läpinäkyvä mainonnan yhteistyömalli

Näin päihitämme asiakkaidemme uniikit kasvuhaasteet

Keräämme asiantuntijatiimimme paikalle ja käymme läpi tavoitteesi, kohderyhmän, tärkeimmät kilpailijat sekä aikaisemmat tehdyt toimenpiteet.

Ennen kuin ammumme täyden laidallisen, suuntaamme piiput sinne, mistä tuloksia on odotettavissa eniten. Satojen tehtyjen suunnitelmien kokemuksella hyödynnämme parhaita, jo valmiiksi toimiviksi todettuja metodeja.

Kestävä talo rakennetaan vankkojen perustusten päälle, kuten myös onnistunut markkinointi. Tarvittaessa otamme uusia työkaluja käyttöön, jotta onnistumisesi on taattu.

Testaus on aina mukana työssämme. Töiden alkuvaiheessa sen merkitys on erityisen suuri, jotta löydämme toimivimmat metodit kilpailun voittoon.

Kun tykit on suunnattu ja tuloksia alkaa syntyä, on aika painaa kaasua ja laajentaa toimintaa. Toimivaksi havaittujen käytäntöjen monistaminen tuottaa tulosta yhä enemmän.

Aiheeseen liittyvää tietoa

B2B-markkinoinnin painopisteet muuttuvat – päivitä markkinointisi vastaamaan niihin
By

B2B-markkinoinnin painopisteet muuttuvat – päivitä markk

Markkinoinnin jatkuva muutos on syytä ymmärtää myös B2B-markkinoinnin puolella. Menestyäkseen kilpailussa B2B-yritysten täytyy mukautua markkinoiden ja kulutustottumusten muutoksiin ja

Lue lisää
LinkedIn-mainonta haltuun 2.0
By

LinkedIn-mainonta haltuun 2.0

Älä anna ainakaan tiedon puutteen jarruttaa yrityksesi LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksia. Päivitimme vuonna 2021 julkaistun oppaamme tähän päivään ja se sisältää

Lue lisää
Ajattele teollisuuden sisältömarkkinointi uusiksi
By

Ajattele teollisuuden sisältömarkkinointi uusiksi

Teollisuuden ostopolut ovat ennalta-arvaamattomia, minkä vuoksi teollisuuden digimarkkinointiin on täysin omat sääntönsä. Aihetta tässä artikkelissa avaa Miamin Head of

Lue lisää