MIAMI Performance Agency

Olemme tuloksellisen digitaalisen mainonnan asiantuntijayritys, joka panostaa yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Onnistumisemme perustana ovat huolellinen suunnittelu, jatkuva mittaaminen ja systemaattinen kehittäminen.

Läpinäkyvyys on tärkeä osa tekemistämme. Palavereissa tuomme kehitysehdotukset ja käymme läpi tehdyt toimenpiteet yhdessä läpi. Operoimme aina asiakkaidemme tileiltä, joka mahdollistaa datan omistajuuden pysymisen asiakkaillamme. Mainonnan tulokset näkyvät aina asiakkaillemme räätälöidyltä reaaliaikaiselta dashboardilta. Testaaminen on osa tärkeitä mainonnan toteuttamisen rutiineja, joka tuottaa aina oivalluksia sekä tuloksia asiakkaillemme. Operoimme koko Suomen alueella.

MIAMI Performance Agency

Digitaalisen mainonnan erikoisosaaja

Se, että olemme erikoistuneet nimenomaan digitaaliseen mainontaan, mahdollistaa meille syvän osaamisen tällä erikoisalalla. Meillä on laaja skaala taitoa ja kokemusta nykyaikaisen digitaalisen markkinoinnin toteuttamiseen. Uusimmat teknologiat, ketterä työskentely ja osuva sisältömarkkinointi ovat kaikki vahvasti tekemisemme ytimessä. Tiiminä toteuttaen näistä syntyy ehjiä ja toimivia kokonaisuuksia.

Tiimimme koostuu eri osa-alueisiin erikoistuneista ammattilaista, kuten digimarkkinoijista, sisällöntuottajista, web-suunnittelijoista ja analytiikka-asiantuntijoista. Tiimimme tekemänä markkinointisi ei pysähdy yhden henkilön ollessa poissa, vaan toteutus rullaa sujuvasti kaikissa tilanteissa. Myös parhaat ideat syntyvät yhdessä ideoimalla.

 Digitaalisen mainonnan erikoisosaaja
MIAMI Performance Agency

Johdonmukaisuus ja jatkuva kehittäminen ovat tie tuloksiin

Teemme asiakkaillemme johdonmukaista markkinointia suunnitelmallisina kokonaisuuksina. Näin markkinointisi etenee suunnitellusti yrityksesi henkilöitä kuormittamatta ja tuloksia syntyy tasaiseen tahtiin.

Emme pelkästään toteuta markkinointia, vaan myös arvioimme sen tuloksellisuutta asetettujen mittareiden perusteella ja kehitämme sitä koko ajan paremmaksi.
Pidämme asiakkaamme ajan tasalla tuloksista jaettujen järjestelmien ja säännöllisen raportoinnin avulla.

 Johdonmukaisuus ja jatkuva kehittäminen ovat tie tuloksiin

Osaksi Miami-tiimiä?

Etsimme jatkuvasti loistavalla tiimityöskentelytaidoilla varustettuja henkilöitä asiantuntijatiimiimme. Jos haluat työskennellä vaativan digitaalisen markkinoinnin parissa ja pystyt tuottamaan asiakkaillemme arvokkaita ideoita ja ratkaisuja, olet jo pitkällä. Tiimimme työskentelee totuttua pienemmän asiakasmäärän kanssa, joka mahdollistaa huippulaatuisen asiakaskokemuksen sekä tuloksekkaan yhteistyön asiakkaidemme kanssa.

 

 

Ammattitaitoomme luottavat nämä yritykset