Kasvata yrityksesi tunnettuutta

Videomainonta YouTubessa on tehokas tapa saada huomiota, lisätä brändin tunnettuutta ja kasvattaa kysyntää. YouTube toimii hakukoneena Googlen tavoin, ja käyttäjiä sillä on Suomessakin jo yli kolme miljoonaa. YouTube-mainonnan kohdennusmahdollisuudet ovat erittäin hyvät.

Videomainonta vangitsee huomion

Tavoita kohderyhmäsi tehokkaasti videolla YouTubessa

YouTubessa on kymmenittäin erilaisia kohdennusvaihtoehtoja, joten pystyt kohdentamaan videosi juuri halutulle kohderyhmälle. Demografisten tekijöiden lisäksi voidaan käyttää esimerkiksi elämäntapahtumiin perustuvia kohdennuksia tai hyvin yksityiskohtaisia kohdennuksia, kuten ostoaikeissa olevat henkilöt.

YouTube-mainonnan kustannukset ovat myös järkevät – maksat vain, kun videotasi katsotaan.

Mikä on tavoitteesi YouTube-mainonnassa?

YouTube-mainonnan tarjoamat mahdollisuudet:

  • Näytä videoitasi ihmisille, jotka ovat aktivoituneet verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessasi.
  • Tavoita henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita tietystä aihepiiristä.
  • Videot lisäävät verkkosivujesi liikennettä.
  • YouTuben kautta saat tuotettua myynnille liidejä.

Miksi valita meidät?

Läpinäkyvä mainonnan yhteistyömalli

Läpinäkyvyys on tärkeä osa tekemistämme. Palavereissa käymme yhdessä läpi tehdyt toimenpiteet ja tuomme esiin seuraavat kehitysehdotukset. Operoimme aina asiakkaidemme tileiltä, jolloin datan omistajuus pysyy asiakkaillamme. Mainonnan tulokset näkyvät aina asiakkaillemme räätälöidyltä reaaliaikaiselta dashboardilta.

Tärkeä osa mainonnan toteuttamisen rutiinejamme on testaaminen, joka tuottaa aina uusia oivalluksia sekä tuloksia asiakkaillemme. Tätä kautta mainonnasta saadaan koko ajan entistä toimivampaa ja se kehittyy tavoitteellisesti haluttuun suuntaan.

Ammattitaitoomme luottavat nämä yritykset

Aiheeseen liittyvää tietoa

Sosiaalinen media – markkinointikanavien vertailu
By

Sosiaalinen media – markkinointikanavien vertailu

Mitkä sosiaalisen median kanavat yrityksesi kannattaisi valita markkinointikäyttöön? Vai pitäisikö yrityksesi näkyä joka kanavassa? Lue ohjeemme aiheesta.

Lue lisää
YouTube-mainonta: 5 vinkkiä tehon parantamiseen
By

YouTube-mainonta: 5 vinkkiä tehon parantamiseen

Tarvitseeko YouTube-mainontasi piristysruisketta, jolla tulokset lähtevät nousuun? Kokeile näitä viittä vinkkiä kampanjoidesi tehostamiseen.

Lue lisää
YouTube-mainonta haltuun ja tuottamaan!
By

YouTube-mainonta haltuun ja tuottamaan!

Hyödynnätkö mainonnassasi videoita? Videomainonta YouTubessa on tehokas tapa saada huomiota, lisätä brändin tunnettuutta ja kasvattaa kysyntää. Mainontaa hallitaan Google

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

YouTube-mainonta on tehokas ja nykyaikainen tapa kasvattaa myyntiä ja näkyvyyttä. Videomainonta saa tehokkaasti katsojien huomion, ja Suomessa YouTubella on jo yli 3 miljoonaa käyttäjää. YouTube-mainonta tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet mainosten kohdentamiseen juuri haluamallesi kohderyhmälle.

YouTuben mainontamuodot jaetaan kolmeen päätyyppiin: lyhyisiin bumper- eli puskurimainoksiin, pidempiin TrueView InStream -mainoksiin ja hakutulosten seassa näkyviin TrueView Video Discovery -mainoksiin. Valitsemme sopivimmat mainosmuodot tavoitteidesi ja tarpeesi mukaan.

Ammattilaisen tekemänä käytössäsi ovat kaikkien YouTube-mainonnan muotojen osaaminen ja tehokkaimmiksi havaitut käytännöt. Saat käyttöösi lisäresurssia, joka vapauttaa aikaasi muuhun ja tuottaa tulosta. Tehokas YouTube-mainonta vaatii tuekseen myös laadukasta sisältöä, jonka pystymme tarjoamaan sinulle osana kokonaisuutta.

YouTube-mainonnan hinta muodostuu kokonaispalvelustamme maksamastasi kuukausihinnasta, johon kuuluvat kampanjoiden rakentaminen ja jatkuva kehittäminen, sekä mainosbudjetista, joka määritellään mm. kohderyhmäsi koon ja tavoitteidesi mukaan.

Sami Mäkinen

040 661 7147
sami@miamiagency.fi
Ma-Pe 8:30 - 16:00

Ota yhteyttä

niin hoidetaan verkkokauppasi analytiikka-asiat kuntoon!