fbpx

Miamin digitaalisen markkinoinnin palvelut kasvuhaluisille

 

Keskitymme asiakkaidemme digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen ja optimointiin. Suunnittelemme, toteutamme, kehitämme sekä analysoimme digitaalisen mainonnan osa-alueita sekä kokonaisuutta. Asiakkaamme koostuvat B2B ja B2C yrityksistä, joille on tärkeää varmistaa digitaalisen mainonnan kehitys oikeaan suuntaan. Asiakkaidemme mediabudjetit liikkuvat 1000-10 000 € välilllä kuukaudessa. 

Asiakkaidemme mukaan toimintatapamme on ketterä ja siksi tiimimme on helposti integroitavissa keskikokoisista yhtiöistä suuriin yhtiöihin. 

 

Tavoita laajat kohderyhmät

Facebook mainonta

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme tuloskeskeistä Facebook mainontaa osana muuta markkinointia. Facebook mainonnassa toimii parhaiten jatkuvan mainonnan malli yksittäisien kampanjoiden sijaan. 

 • Liidien tuottaminen myynnille
 • Verkkosivuliikenteen lisääminen
 • Verkkotapahtumien markkinointi
 • Verkkokaupan myynnin lisääminen
 • Yrityksen tunnettuuden kasvattaminen
 • Uudelleenmainonta (remarketing)
 • Sisältöjen jakelu

Mittaa, seuraa, kehitä

Web analytiikka

Verkkosivustosi analytiikan toimiessa oikealla tavalla markkinoinnin päätökset ja suunta perustuu tietoon. Mainonnan kanavien liikenteen optimointi helpottuu, kun ymmärrät mihin kannattaa panostaa. Ymmärrät mitä verkkosivullasi tapahtuu ja mistä kanavista liikennettä kannattaa hankkia. Autamme määrittämään oleelliset mittarit.

Kehityssuunta näkyviin

Visualisoimme datan ymmärrettävään muotoon.  Oikeat työkalut helpottavat markkinoinnissa tapahtuvien aktiviteettien hahmottamista sekä tuloksekkuuden seuraamista.

SEM osana kokonaisuutta

Hakukonemainonta

Hakukonemainonta edesauttaa yrityksen sivuston, palveluiden ja tuotteiden löydettävyyttä. Huolellisesti suunnitellulla ja dataan pohjautuvalla hakukonemainonnalla pystytään tavoittamaan ostopolun eri vaiheessa olevat asiakkaat. Erityisesti sillä tavoitetaan ostovalmiit asiakkaat verkosta, kun he etsivät palveluita tai tuotteita. Hakukonemainonta on kustannustehokasta, koska maksat vain tuloksista. Mainoksiasi näytetään yrityksesi tarjontaan liittyvien hakujen yhteydessä. Hyvin ajoitettu tietokoneelta tai mobiililaitteelta nähty mainos toimii tärkeänä osana ostopolkua. 

 • Mainonta lisää verkkosivuvierailuja
 • Mainonta lisää yhteydenottoja

Orgaaninen näkyvyys SEO

Hakukoneoptimointi

Mitä enemmän orgaanista liikennettä saadaan sivustolle, sitä todennäköisempää on, että kauppaa syntyy. Parannamme verkkosivujen löydettävyyttä ja kasvatamme liikenteen määrää sivustolle. Verkkosivuliikenteestä pystytään laskemaan mahdollisten liidien ja tarjouksien todennäköinen määrä, joka tuo ennustettavuutta markkinointiin ja myyntiin.

Nykyään pelkkä tekninen osaaminen ei riitä optimointiin. Sivustolla täytyy olla puhuttelevaa ajankohtaista sisältöä ja sivuston käytettävyys pitää olla huippuluokkaa.

 • Sisällöntuotanto
 • Tekninen optimointi
 • Käytettävyys

Sivustot

Kampanja- ja laskeutumissivut

Laskeutusmissivustojen merkitystä ei voi liikaa painottaa. Kampanja- ja laskeutumissivuja käytetään monipuolisesti niin webinaari-ilmoittautumisiin, oppaiden latauksiin kuin suoriin yhteydenottoihin. Toteutamme sivustot suunnitteluvaiheesta loppuun saakka, kytkemme tarvittavat seurannat sekä analytiikan varmistamaan riittävän ymmärryksen sivuston liikenteestä.

Kohdennettu mainonta

Linkedin mainonta

Linkedin -mainonnan kiistaton etulyöntiasema on tarkka kohdennus, mitä muut kanavat eivät pysty tarjoamaan. Siksi se sopiikin erityisesti B2B markkinointiin ja myyntiin.

 • Tarkan kohdentamisen hyödyntäminen ABM mainonnassa
 • Tuotetaan myynnille liidejä
 • Live- ja digitaalisten tapahtumien markkinointi
 • Tehokas toimialaan, osaamiseen, työtehtävään tai titteliin perustuva kohdennus

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Olemme aktiivinen kumppani. Tuomme tiimiisi osaamista ja  uusia näkökulmia.

Pystymme toimimaan markkinointitiimin jatkeena tai ottamaan vastuun koko markkinoinnista

Otamme huomioon aina markkinoinnin kokonaisuuden, yksittäisien kanavien sisään kehitämme kokonaisuutta

Emme sido sinua pitkillä sopimuksilla, vaan keskitymme pitämään asiakkaamme tyytyväisenä ja yhteistyön tuloksellisena

Ota meihin yhteyttä

Lupaamme, että hyödyt jo ensimmäisestä puhelusta

Lähetä viestiä beach(at)miamiagency.fi

tai

Täytä lomake, soitamme sinulle seuraavana päivänä.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää tästä.