Toimivat henkilökemiat, joustavuus tekemisessä ja laadukas työn jälki – muun muassa näiden asioiden ansiosta HB-Betoni on ollut tyytyväinen Miamiin yhteistyökumppanina.

HB-Betoniteollisuus Oy on suomalaisen betoniteollisuuden uranuurtaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat monipuoliset, laadukkaat harkko- ja pihakivituotteet.

 

Markkinoinnin kumppani, jonka kanssa kemia toimii

HB-Betoni tuli Miamin asiakkaaksi syksyllä 2021 ja yhteistyötä on tehty siitä asti erityisesti painottuen HB-Betonin pihakivituotteiden sesonkiaikaan eli kevääseen ja kesään. 

“Miami on ottanut homman haltuun ja pelastanut meidät monessa tilanteessa, oli kyse sitten nopeasta tarpeesta mainosmateriaalien toimittamisen suhteen tai kokonaisvaltaisesta markkinoinnin organisoinnista. Teidän kanssa asiakkuuden kokemus on kyllä ollut parhaimmillaan – kun apua on tarvittu, sitä on myös saatu”, kertoo yhteistyöstä HB-Betonin hallinnossa työskentelevä Päivi Kauppinen

“Parasta yhteistyössä on ollut sen laaja-alaisuus – on tehty markkinoinnin sisältöjä ja lisäksi Miamilta on löytynyt asiantuntijuutta teknisimpiinkin haasteisiin, kuten sivuston koodaamiseen tai apua visuaaliseen puoleen”, lisää HB-Betonilla markkinoinnin yhteistyöstä vastaava Maiju Raitala

Tekemisen ytimessä sisällöt ja mainonta

Vuosien saatossa HB-Betonille on tehty monipuolisesti erilaisia sisältöjä, kuten blogiartikkeleita ja sosiaalisen median julkaisuja, Google-hakusanamainontaa ja nettisivujen kehittämistöitä. Miami on ollut kehittämässä esimerkiksi HB-Betonin laskurisivua, jonka avulla tuotteista kiinnostuneet voivat arvioida kivien ja laattojen menekkiä haluamallaan ladontatavalla.

Erityisesti viime aikoina on panostettu sosiaalisen median sisältöihin ja brändin vahvistamiseen eri kanavissa.

“Meidän brändi on parantunut selkeästi yhteistyön myötä – somepreesens on ihan eri luokkaa kuin aiemmin ja artikkelit laadukkaita. Brändiä on tuotu nykypäivään”, Raitala kiittelee yhteistyön tuloksia. 

Suunnitelmallista mutta joustavaa yhteistyötä

HB-Betonin näkökulmasta yhteistyö on ollut ennen kaikkea joustavaa.

“Miamin tekemisessä on selkeän suunnitelmallinen ote. Toimia hahmotellaan isossa kuvassa pidemmälle aikavälille ja siitä kuukausitason selkeiksi tehtäviksi. Silti Miamilla on reagoitu myös akuutteihin tarpeisiin”, Raitala kuvailee.

“Kyllä, Miamin kanssa on voinut luottaa monipuoliseen osaamiseen ja tarvittaessa nopeaan apuun”, Kauppinen täydentää. 

Hedelmällisessä yhteistyössä parhaimmillaan henkilökemiat kohtaavat ja syntyy molemminpuolinen luottamus tekemiseen. 

“Miamilla kaikki ovat olleet todella helposti lähestyttäviä, asiassa kuin asiassa on uskaltanut ottaa yhteyttä”, Kauppinen toteaa ja Raitala jatkaa: “Todellakin, voimme suositella Miamia – kaikki on aina hoitunut, mitä olemme tarvinneet.”

 


Piditkö artikkelista? Kerro kaverille

Tapaa asiantuntijamme, niin teemme selkeän suunnitelman, miten erottaudut kilpailusta.