Ammattilaiset löytyvät LinkedInistä

Toteutamme yrityksellesi tulokselliset LinkedIn-mainonnan kampanjat osana monikanavaista mainontaa. LinkedIn-mainonta sopii erityisesti B2B-markkinointiin sekä työnhakijoiden tavoittamiseen. Oikein suunniteltu mainonta on tehokas tapa parantaa yritysprofiilisi näkyvyyttä.

Tarkka kohdennus on LinkedIn-mainonnan erikoiskyky

LinkedInin kohdennettu mainonta tavoittaa oikeat ihmiset

LinkedIn-mainonnan kiistaton etulyöntiasema on tarkka kohdennus, jota muut kanavat eivät pysty tarjoamaan. Mainontaa voidaan kohdentaa esimerkiksi ammattinimikkeen, toimialan, koulutuksen, työkokemuksen ja yrityksen nimen perusteella. Kohdennuksia yhdistelemällä kohderyhmästä saadaan hyvinkin tarkka, jolloin mainosbudjetti osuu tehokkaasti juuri oikeaan joukkoon. Jos tavoitteena on tavoittaa esimerkiksi yritysten johtohenkilöitä, LinkedIn tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet.

Mikä on tavoitteesi LinkedIn-mainonnassa?

LinkedIn-mainonnan tarjoamat mahdollisuudet:

  • Tarkan kohdentamisen hyödyntäminen mainonnassa
  • Liidien tuottaminen myynnille
  • Live- ja digitaalisten tapahtumien markkinointi
  • Tehokas toimialaan tai titteliin perustuva kohdennus.

Miksi valita meidät?

Läpinäkyvä mainonnan yhteistyömalli

Läpinäkyvyys on tärkeä osa tekemistämme. Palavereissa käymme yhdessä läpi tehdyt toimenpiteet ja tuomme esiin seuraavat kehitysehdotukset. Operoimme aina asiakkaidemme tileiltä, jolloin datan omistajuus pysyy asiakkaillamme. Mainonnan tulokset näkyvät aina asiakkaillemme räätälöidyltä reaaliaikaiselta dashboardilta.

Tärkeä osa mainonnan toteuttamisen rutiinejamme on testaaminen, joka tuottaa aina uusia oivalluksia sekä tuloksia asiakkaillemme. Tätä kautta mainonnasta saadaan koko ajan entistä toimivampaa ja se kehittyy tavoitteellisesti haluttuun suuntaan.

 

Ammattitaitoomme luottavat nämä yritykset

Aiheeseen liittyvää tietoa

LinkedIn-mainonta haltuun 2.0
By

LinkedIn-mainonta haltuun 2.0

Älä anna ainakaan tiedon puutteen jarruttaa yrityksesi LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksia. Päivitimme vuonna 2021 julkaistun oppaamme tähän päivään ja se sisältää

Lue lisää
Sosiaalinen media – markkinointikanavien vertailu
By

Sosiaalinen media – markkinointikanavien vertailu

Mitkä sosiaalisen median kanavat yrityksesi kannattaisi valita markkinointikäyttöön? Vai pitäisikö yrityksesi näkyä joka kanavassa? Lue ohjeemme aiheesta.

Lue lisää
LinkedIn-markkinointi: orgaaniset julkaisut vs. mainonta
By

LinkedIn-markkinointi: orgaaniset julkaisut vs. mainonta

Voiko LinkedIn-markkinoinnissa menestyä pelkästään orgaanisilla julkaisuilla? Entä riittääkö pelkkä mainonta? Näihin kysymyksiin vastaamme tässä artikkelissa.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

LinkedIn on erinomainen alusta tiettyjen ammattiryhmien, koulutusalojen tai yritysten edustajien tavoittamiseen mainonnalla. Ilman mainontaa yrityssivut eivät juurikaan saa huomiota LinkedInissä, ja siksi tueksi tarvitaan mainontaa. LinkedInillä on Suomessa 1,5 miljoonaa käyttäjää.

Moneen muuhun sosiaalisen median kanavaan verrattuna LinkedInissä on todella hyvät kohdentamismahdollisuudet, jotka painottuvat erityisesti työelämään. Mainosmuotoina LinkedInissä voidaan käyttää esimerkiksi kuva- ja videomainoksia, karusellimainoksia ja bannerimainoksia. LinkedIn on erityisen hyvä kanava työpaikkojen mainostamiseen.

Ammattilaisen tekemänä käytössäsi ovat kaikkien LinkedIn-mainonnan muotojen osaaminen ja tehokkaimmiksi havaitut käytännöt. Saat käyttöösi lisäresurssia, joka vapauttaa aikaasi muuhun ja tuottaa tulosta. Tehokas LinkedIn-mainonta vaatii tuekseen myös laadukasta sisältöä, jonka pystymme tarjoamaan sinulle osana kokonaisuutta.

LinkedIn-mainonnan hinta muodostuu kokonaispalvelustamme maksamastasi kuukausihinnasta, johon kuuluvat kampanjoiden rakentaminen ja jatkuva kehittäminen, sekä LinkedInin mainosbudjetista, joka määritellään mm. kohderyhmäsi koon ja tavoitteidesi mukaan.