Markkinointi palveluna

Palvelumme rakentuu aina tiiviiseen yhteistyöhön kanssasi, tiimimme suunnittelee, toteuttaa ja testaa jatkuvasti markkinoinnin aktiviteetteja. Työssämme vaalimme selkeitä markkinoinnin läpinäkyvyyttä ja selkeitä mittaristoja.

Jatkuvuuteen tähtäävä toimintamalli ohjaa markkinointiasi

Sirpaleisesta toteutuksesta mitattavaan kokonaisuuteen

Markkinointi palveluna tarkoittaa asiakkaillemme kokonaisvaltaista yhteistyötä, joka sisältää yrityksesi tarpeiden mukaan valitut osa-alueet. Kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi sisältö ja sen mainonta jatkuvan testaamisen sekä mittaroinnin avustamana. Toimintamallimme tekee markkinoinnista selkeän kokonaisuuden, joka nivoutuu osaksi liiketoimintaa. 

Saat kuukausittain sovitut markkinoinnin toimenpiteet asiantuntijatiimiltä, joka on kasattu yrityksesi tarpeiden mukaan. Tiimimme syventyy liiketoimintaasi ja kiteyttää sieltä markkinoinnin selkeimmät viestit sekä tärkeimmät toimenpiteet, joilla markkinointiin saadaan uutta virtaa.

Jutellaan lisää
 Sirpaleisesta toteutuksesta mitattavaan kokonaisuuteen
Sisällöt

Ylivertaiset sisällöt markkinoinnin perustana

Orgaaninen sisältö rakentaa perustan markkinoinnille, mutta vaatii huomattavan määrän resursseja – autamme yritystäsi luomaan sisältöjä, jotka viihdyttävät, kouluttavat ja sitouttavat kohdeyleisöäsi.

Perehdymme yrityksesi toimialaan huolellisesti, jotta voimme luoda asiakkaita aidosti auttavia ja kiinnostavia sisältöjä.

Lue lisää sisällöntotannosta
 Ylivertaiset sisällöt markkinoinnin perustana
Mainonta

Sisältöjen jakelu tärkeimmälle yleisöllesi

Kun haluat maksimoida vaikutuksen ja tavoittaa keskeisimmän yleisösi, sisältöjen oikeanlainen jakelu on avaintekijä. Sisällön jakaminen tarkasti ja oikeaan aikaan varmistaa, että viestisi saavuttaa oikeat ihmiset oikeassa muodossa. Tämä ei ainoastaan vahvista yhteyttäsi kohdeyleisöösi, vaan myös parantaa mahdollisuuksiasi herättää kiinnostusta ja sitouttaa lukijat.

Sisältöjen oikeanlainen jakelu ei ole vain tehokas tapa laajentaa näkyvyyttäsi, vaan se myös mahdollistaa syvemmän vuorovaikutuksen yleisösi kanssa. Varmistamalla, että sisältösi vastaa kohdeyleisösi tarpeita ja kiinnostuksen kohteita, voit luoda kestävämmän yhteyden ja rakentaa luottamusta.

Keskustele kokonaisuudesta
 Sisältöjen jakelu tärkeimmälle yleisöllesi
Miami 💜 asiakkaat

Meidän asiakkaana on hyvä olla

Ja nyt ei edes valehdella. Liiketoiminta on harvoin tasapaksua tekemistä ja siksi mekin mukaudumme aina asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin.

Useimmiten tiimimme integroituu asiakkaisiimme niin vahvasti, että meidät nähdään firman sisäisinä tyyppeinä, eikä palveluntuottajina. Lisäksi me saamme usein kiitosta siitä, kun pystymme tuottamaan jotain odottamatonta nopeassa ajassa.

 

 Meidän asiakkaana on hyvä olla
Yhteistyö kanssamme

Tältä kuukausi kanssamme voisi näyttää

Osallistumme usein jo alkuvaiheessa markkinointistrategian ja -suunnitelman määrittelyyn, jolloin meille on täydellisen selkeää, kuinka lähdemme suunnitelmaa toteuttamaan.

  • Luomme sosiaalisen median julkaisuja tavoittaaksemme seuraajakuntasi jatkuvasti.
  • Kehitämme ja luomme visuaalisia maksetun mainonnan kampanjoita tavoittaaksemme kohderyhmäsi.
  • Luomme uusia tarinallisia hakukoneoptimoituja sisältöjä tärkeimmälle kohderyhmällesi erottuaksesi markkinasta.
  • Huolehdimme löydettävyydestäsi hakukonemainonnan ja hakukoneoptimoinnin avulla.
  • Mittaroimme tehtyjen aktiviteettien vaikuttavuutta luomamme dashboardin avulla.
  • Arvioimme myyntiputken kehittymistä ja annamme suositukset seuraavista kehitysaskeleista.
Lue lisää
 Tältä kuukausi kanssamme voisi näyttää

Jatkuvuus tuottaa jatkuvia tuloksia

Markkinoinnin tärkein voimavara on asiakasta ymmärtävä ja monelle tasolle rakennettu sisältö. Kun sisältöjen luomiseen yhdistetään sisältöjen jakelu tärkeimmille kohderyhmille, jatkuva testaaminen sekä mittaaminen, syntyy voittava tapa tehdä markkinointia.