Markkinointi palveluna

Olemme B2B-markkinointiin keskittyvä toimisto ja meidät tunnetaan parhaiten syväluotaavasta sisältömarkkinoinnista sekä laajasta sosiaalisen median markkinoinnista. Autamme yrityksiä muuttamaan markkinoinnin klassisesta myynnin tukitoiminnosta liikevaihtoa kasvattavaksi yksiköksi. Rakennamme yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn digitaalisen markkinoinnin suunnitelman ja autamme sen toteuttamisessa.

Zero tolerance for bullshit

Tiimissämme on vankkaa osaamista B2B-markkinoinnin ja -myynnin suunnitteluun, toteutukseen ja mittarointiin. Olemme hyviä siinä mitä teemme – työskentelemme systemaattisesti ja läpinäkyvästi sprinttityöskentelymalleja hyödyntämällä. Poikkeavien työskentelymenetelmien avulla pystymme vastaamaan pitkän aikavälin tavoitteisiin lyhyen aikavälin tähtäimellä. 

Varaa puhelu
 Zero tolerance for bullshit

Olemme oikea valinta sinulle, jos:

» Kaipaat B2B-markkinoinnin ja -myynnin kehittämiseen erikoistunutta tiimiä.
» Markkinasi on muuttunut ja kaipaat markkinoinnin kellotaajuuden muutosta.
» Pystyt sitoutumaan liikevaihdon kehittämiseen markkinoinnin keinoin.
» Haasteenasi on markkinoinnin sirpaleinen toteuttaminen ja jatkuvuuden puute.
» Markkinoinnin resurssit tai fokus eivät riitä tuottamaan kilpailuetua.

Lue lisää
isover_facebookCarousel_ads Olemme oikea valinta sinulle, jos:

“Mainonnan teho näkyy erityisesti siinä, että koulutus myy itse itsensä, eikä meidän tarvitse enää soitella ja myydä.” -Agmen Oy

Nykypäivän ostajaa palveleva markkinointistrategia keskeisenä osana onnistumistasi

Nykypäivän B2B-ostotottumusten mukaan laadittu markkinointisuunnitelma tähtää yrityksesi tunnettuuden kasvuun, kysynnän kasvattamiseen sekä myyntityön helpottumiseen.

Merkityksellisillä sisällöillä erotut kilpailusta

Suunnittelemme ja toteutamme sisältöjä, jotka ovat tarkoitettu kulutettavaksi kohderyhmäsi sosiaalisen median kanavissa sekä verkkosivuillasi. Merkitykselliset sisällöt kouluttavat ja viihdyttävät potentiaalisia asiakkaitasi luoden jatkuvasti uusia myynnin mahdollisuuksia

Sosiaalisen median mainonta vie viestisi potentiaalisille asiakkaillesi

Luo syväluotaavaa sisältöä ja jaa sitä kanavissa, joissa asiakkaasi viettävät eniten aikaansa. Sosiaalisen median markkinointi on ydinosaamistamme maksettuna mainontana sekä erilaisina orgaanisina sisältökonsepteina. Sosiaalisen median merkitys on kasvanut joka vuosi ja siksi suosittelemmekin sen hyödyntämistä jokaiselle asiakkaallemme. Emme ole kanavasidonnainen toimisto, vaan valitsemme tehokkaimmat kanavat tavoittaa asiakkaat ja pysyä mielessä uudelleen ja uudelleen.

Markkinointiteknologialla uusia mahdollisuuksia

Oikean teknologiaa käyttämällä saamme faktapohjaista tietoa asiakkaistasi datan ja analytiikan avulla. Se auttaa ymmärtämään kohderyhmää, seuraamaan kampanjoiden tehokkuutta, parantamaan asiakaskokemusta ja tunnistamaan markkinatrendejä.

Varaa puhelu

Ammattitaitoomme luottavat nämä yritykset