Kasvatamme B2B-yrityksiä lisäämällä kysyntää, liidejä ja myyntiä.

Yksittäisistä kampanjoista systemaattiseen tekemiseen

Jätetään hetkeksi markkinoijille tyypillinen puhe epämääräisistä kampanjarakenteista ja kanavakohtaisista taktiikoista ja mennään suoraan asiaan: 

Suurin osa yrityksistä kamppailee markkinoinnin tuloksellisuuden kanssa. Samaan aikaan strategia ja tavoitteet loistavat poissaolollaan. Koska siis on paras hetki aloittaa markkinointistrategian luominen? 

Kolme vuotta sitten. Jos olisit rakentanut markkinointistrategiasi silloin, liiketoimintasi olisi nyt valovuoden edellä kovenevaa kilpailua, brändisi tunnettaisiin kohderyhmäsi keskuudessa ja tiimisi keskittyisi myyntiputken ja markkinoinnin optimointiin. 

Tähän haasteeseen vastaa asiakkaillamme käyttämämme demand generation -strategia.

Keskitymme kasvattamaan B2B-yrityksiä lisäämällä liidejä, suoria yhteydenottoa sekä avaamalla uusia myynnin keskusteluita potentiaalisimmasta kohderyhmästä. Luomme sinulle B2B-asiakashankintaan strategian, joka lisää kysyntää markkinoinnin metodeilla. 

Markus Liikanen
Head of growth & CEO
MIAMI Performance Agency

 

BETTER

MARKETING.BUSINESS.LIFE.

B2B Demand Generation

Maksimoi jokaisen kampanjan tuotto

Digitaalisen B2B-markkinoinnin erikoisosaajana tunnemme mainoskanavien tehokkaimmat hyödyntämistavat. Tärkeässä roolissa tekemisessämme ovat suunnittelu, mittaaminen ja kehittäminen. Teemme tiivistä ja ketterää yhteistyötä kanssasi ja rakennamme markkinointisi liiketoimintasi tavoitteiden mukaisesti.

Kanssamme et maksa yksittäisten kampanjoiden optimoinnista tai hallinnoinnista, vaan siitä, että liiketoimintasi kasvaa.

Loistavia asiakkaitamme

Panosta asiakkaidesi auttamiseen – ota sisältö kasvun draiveriksi

Kun suuri osa yrityksistä on saapunut verkkoon ja aktivoitunut tekemään mainontaa, laadukas kohderyhmää auttava ja puhutteleva sisältö eri muodoissaan auttaa sinua erottautumaan massasta.

Sisällöt eivät ole pelkästään verkkosivustolle unohdettuja artikkeleita, vaan sisältöjä kannattaa hyödyntää aktiivisesti kaikissa markkinointifunnelin vaiheissa, tunnettuuden kasvattamisesta viimeiseen konversioon saakka.

Sisältöjen jakelu oikealle kohderyhmälle tapahtuu esimerkiksi sosiaalisen median mainontana uusille kohderyhmille, hakukoneissa niille, jotka hakevat ratkaisua tai tiettyä palvelua tai tuotetta, ja sähköpostilla niille, jotka ovat jo yrityksen markkinoinnin piirissä.

eBook: Demand generation – Luo kysyntää, kasvata myyntiä ja saavuta liiketoimintatavoitteesi

Saat koko asiantuntijatiimin avuksesi

Hinnoittelussamme on järkeä – palvelumme alkaen 2 900 €/kk

Autamme muun muassa näissä asioissa:

  • Strategian toteutus uuden kysynnän luomiseksi
  • Mainonnan suunnittelu, toteutus ja hallinta (mm. LinkedIn, Google, Facebook, Instagram)
  • Räätälöity dashboard tuloksien seurantaan ja analysointiin
  • Jatkuva markkinoinnin testaaminen eri osa-alueilla
  • Uusien mahdollisuuksien tunnistaminen sekä toimenpide-ehdotelmien tekeminen
  • Verkkosivujen konversio-optimointi
  • Sisältöstrategian toteutus ja sisältöjen toteutus
  • Email-markkinointi