Sisällöt asiakashankinnan ja kasvun draiverina

Kun suuri osa yrityksistä on saapunut verkkoon ja aktivoitunut tekemään mainontaa, laadukas kohderyhmää auttava ja puhutteleva sisältö eri muodoissaan auttaa sinua erottautumaan massasta.

Sisällöt eivät ole pelkästään verkkosivustolle unohdettuja artikkeleita, vaan sisältöjä kannattaa hyödyntää aktiivisesti kaikissa markkinointifunnelin vaiheissa, tunnettuuden kasvattamisesta viimeiseen konversioon saakka.

Sisältöjen jakelu oikealle kohderyhmälle tapahtuu esimerkiksi sosiaalisen median mainontana uusille kohderyhmille, hakukoneissa niille, jotka hakevat ratkaisua tai tiettyä palvelua tai tuotetta, ja sähköpostilla niille, jotka ovat jo yrityksen markkinoinnin piirissä.

Ammattitaitoomme luottavat nämä yritykset

Mikä tekee sisältöstrategiasta onnistuneen?

Sisältöstrategia on keskeinen osa koko yrityksen markkinointia. Jos sitä ei vielä ole tehty, tänään on hyvä aika aloittaa. Strategiassa on syytä määritellä ainakin tavoitteet, kohderyhmät sekä sisältökonsepti vähintään teematasolla. Missä muodossa sisältöä tuotetaan, miten sitä jaellaan, kenet haluamme vakuuttaa ja kuinka mittaamme tuloksia?

Sisältöstrategian onnistumisen puntarointi tapahtuu asetettujen tavoitteiden ja mittaristojen seurannan perusteella. Kuinka paljon on saavutettu orgaanista liikennettä, kuinka paljon sivuston vierailujen kesto on kasvanut ja onko yrityksen myynti kasvanut sisältömarkkinoinnin ansiosta?

 Mikä tekee sisältöstrategiasta onnistuneen?

Blogiartikkelit, asiakastarinat ja referenssit

Kädenlämpöinen sisältö ei toimi. Jos haluat onnistua sisältömarkkinoinnissa, sinun on hypättävä loppukäyttäjien rooliin ja mietittävä, millaisesta sisällöstä he ovat kiinnostuneita ja millaista arvoa heille pystytään sisältöjen kautta tuottamaan. Referenssit tai tarinat jäävät täysin turhiksi, jos niissä ei huomioida tulevaisuuden potentiaalisten asiakkaiden tarpeita ja ostoon vaikuttavia tekijöitä.

 Blogiartikkelit, asiakastarinat ja referenssit

Jatkuva sisällöntuotanto parantaa asemiasi

Jatkuvuus ja systemaattisuus eivät pelkästään tuo näkyvyyttä vaan nostavat myös hakukonesijoituksia, kun sisällöntuotannossa käytetään avainsanakartoitusta koko työskentelyn pohjana.

Lisäksi säännöllinen sisällöntuotanto antaa  mahdollisuuden sosiaalisen median julkaisuiden jatkuvuudelle, joka tuottaa lisää verkkosivuvierailijoita. On tärkeää huomioida, että yrityksen verkkosivusto ei ole ainoa kanava, johon sisältöä voi tuottaa: mm. LinkedIn-artikkelit ovat oiva paikka tärkeiden sisältöjen istuttamiseen.

Sparraa asiantuntijamme kanssa 🤌🏼
 Jatkuva sisällöntuotanto parantaa asemiasi

Näin päihitämme asiakkaidemme uniikit kasvuhaasteet

Keräämme asiantuntijatiimimme paikalle ja käymme läpi tavoitteesi, kohderyhmän, tärkeimmät kilpailijat sekä aikaisemmat tehdyt toimenpiteet.

Ennen kuin ammumme täyden laidallisen, suuntaamme piiput sinne, mistä tuloksia on odotettavissa eniten. Satojen tehtyjen suunnitelmien kokemuksella hyödynnämme parhaita, jo valmiiksi toimiviksi todettuja metodeja.

Kestävä talo rakennetaan vankkojen perustusten päälle, kuten myös onnistunut markkinointi. Tarvittaessa otamme uusia työkaluja käyttöön, jotta onnistumisesi on taattu.

Testaus on aina mukana työssämme. Töiden alkuvaiheessa sen merkitys on erityisen suuri, jotta löydämme toimivimmat metodit kilpailun voittoon.

Kun tykit on suunnattu ja tuloksia alkaa syntyä, on aika painaa kaasua ja laajentaa toimintaa. Toimivaksi havaittujen käytäntöjen monistaminen tuottaa tulosta yhä enemmän.

Aiheeseen liittyvää tietoa

Ilman asiakasymmärrystä ei voi olla hyvää sisällöntuotantoa
By

Ilman asiakasymmärrystä ei voi olla hyvää sisällöntuot

Asiakasymmärrys on tilannetajua, joka oikein käytettynä auttaa onnistumaan markkinoinnissa.

Lue lisää
MIAMI Digital Labs – keskiössä suoraviivaistettu palvelumalli
By

MIAMI Digital Labs – keskiössä suoraviivaistettu palvelu

Sano heipat kankeille toimintamalleille ja tervehdi MIAMI Digital Labsia. Tuotamme verkkosivusto-, verkkokauppa- ja ohjelmistokehityksen palvelut totuttua nopeammin, tehokkaammin ja

Lue lisää
Demand generation – luo kysyntää, kasvata myyntiä ja saavuta liiketoiminnan tavoitteesi
By

Demand generation – luo kysyntää, kasvata myyntiä ja sa

Suurin osa yrityksistä kamppailee markkinoinnin tuloksellisuuden kanssa, mutta samaan aikaan strategia ja tavoitteet loistavat poissaolollaan. Koostimme aiheeseen liittyen demand

Lue lisää